På tide med litt jubel også på hjemmesiden vår!

Bra valgresultat for Venstre! Og en klok beslutning å påvirke politikken fra Stortinget, men støtte regjeringsskiftet mot grønne gjenytelser i avtalen som er inngått.

En stortingsgruppe på 9 dyktige venstrepolitikere, et resultat på 5,2% nasjonalt, 4,6% i Buskerud og 4,1 % på Ringerike. Altså fremgang til tross for at Miljøpartiet DG stakk av med en del av “våre” stemmer også. Dette var bra! Venstres posisjon i Stortinget vil sørge for at viktige politiske vedtak får et klart grønnskjær selv med en regjering som er mørkeblå. Sentrum har makt i Stortinget nå. Vi kan søke støtte både i øst og vest for å sikre våre hjertesaker best mulig. (klikk for å lese mer)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


At Buskeruds Rebekka Borsch ikke kom inn ble jo et skår i gleden for oss som bor i fylket, men hun vil uansett påvirke stortingsgruppa som leder av Buskerud Venstre og med sitt brede nettverk. Ringerike vil ikke bli glemt, vi har allerede før valget fått løfte om Ringeriksbane og ny vei, mye takket være iherdig innsats fra Rebecka og vår egen fylkespolitiker Helge Stiksrud.
Tiden går fort, det er stortingsvalg igjen om fire år, Venstres store stortingsgruppe vil påvirke positivt og også helt avgjørende i mange saker i Stortinget, og det ser lyst ut for fortsatt fremgang for Venstre. TNS Gallup 6/10 viser 6,2!
Vi på Ringerike skal gjøre vårt — først skal vi evaluere vår egen valgkampinnsats før vi tar tak i den neste. Skal vi gjøre det enda bedre ved neste stortingsvalg må vi sikre et strålende valgresultat ved lokalvalget om to år! Og der pleier vi å gjøre det svært bra.
Er du Venstrevelger og har lyst til å melde deg inn i Ringerike Venstre?
Er du Venstresympatisør eller tviler og vil vite mer?
Er du medlem og vil være med aktivt med på laget?
Ta da kontakt på facebook eller telefon med lokallagsleder Vegard Floa 90677915 eller politisk leder Helge Stiksrud 91823214.

Marianne Wethal

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**