Juleavslutning 5. desember

Vi inviterer herved alle medlemmer til å delta på årets juleavslutning torsdag 5. desember klokka 19.00. Det vil bli underholdning, god politisk drøs og man kan selvsagt benytte anledningen til å kjøpe seg litt julemat hos Lura Bistro på Sola for å komme i den rette julestemningen. Vår Stortingsrepresentant Iselin Nybø kommer også! Du og alle andre medlemmene til lokallagene på Nord-Jæren er herved invitert.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Dette blir en koselig anledning til å treffe Venstremedlemmer både fra egne lokallag samt fra nabokommunene. Iselin Nybø tar turen fra oslo for å fortelle om hvordan de første månedene har sett ut fra Stortingsbenken. Det blir også underholdningsinnslag som skal sikre den rette stemningen denne kvelden.

Dato:
5. desember

Klokkeslett:
19.00

Sted:
Lura Turistheim
Solakrossveien 2, Sola

Kart

julemotiv 14 - julenisse

Foto: microsoft

Påmelding skjer på mail til lokallagsleder Eli Aspen innen 28. november

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**