Medlemsvekstkampanje

Venstres medlemsvekstkampanje — 10 000 medlemmer i 2013!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Venstre har hatt 10 strake år med medlemsvekst. En fantastisk prestasjon! I 2013 skal vi strekke oss til 10.000 betalende medlemmer. I 2011 var medlemstallet 9.508 betalende medlemmer, og i 2012 hadde vi 9.643.

Trine forteller at de andre partilederne er misunnelige på medlemmene hennes. Venstres medlemmer er en fantastisk ressurs. Innsatsen deres blir lagt merke til! Vi har vært synlige, og med tanke på at nesten 150 000 har stemt på oss i år, så burde det være grunnlag for videre medlemsvekst. Vi trenger bare 357 flere enn i fjor!

Kampanjen består av to deler:

a) ALLE må betale kontingenten!

Flere av Venstres medlemmer må betale kontingent. Våre medlemstall regnes ut fra antall betalende medlemmer. Flere medlemmer gir flere delegatplasser på årsmøter og Landsmøtet. I dette brevet får du vedlagt siste oppdatering av betalende medlemmer i ditt lokallag. Ring medlemmene i dag! Det er ikke

verre enn å bare spørre om medlemsopplysningene stemmer — adresse, telefon, e-post osv. Og kan det stemme at du ikke har betalt kontingenten i år?

b) Vervekonkurranse

Venstre er i vekst og vi trenger flere folk til å stå på lister, bygge organisasjon, delta på stands, skrive innlegg og utvikle Venstres politikk. Når vi i tillegg etablerer sosiale møteplasser, og blir flinkere til å skolere og arrangere temamøter, så blir det i tillegg morsommere å drive med politikk. Og det blir enklere å få folk til å stille på valglister til valget om to år. Folk blir faktisk smigret av å bli spurt! Tenk det!?

For å komme i mål med 10 000 medlemmer innen utgangen av nyttårsaften så krever det at vi alle bidrar. Vi håper at du har fått hvilt litt etter valgkampen og er klar for å gjøre en innsats!

På Venstres landskonferanse i oktober kjørte vi dugnad og deltakerne vervet til sammen godt over 100 medlemmer! Dette kan du også gjøre – neste gang dere samles til et større møte. Kjøp inn en premie, og del den ut til den som verver flest innen utgangen av møtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**