Ikke ekstraregning for Norske Skog

Regjeringen gjør retrett i saken om CO2-kompensasjon til kraftkrevende industri etter budsjettforhandlinger med Venstre og KrF. Solberg-regjeringen foreslo i sin tilleggsproposisjon å kutte denne summen med 123 millioner kroner og innføre en kvotepris i ordningen på 30 kroner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Industri, tannhjul

Foto: Microsoft

Ordningen ble innført med virkning fra juli i år, og det har vakt sterke reaksjoner i industrien at en ny regjering allerede i statsbudsjettet for 2014 ville kutte i kompensasjonsordningen.For Norske Skog Skogn ville endringen medført et tap på 20 millioner kroner årlig. Les hele saken i Levangeravisa.

Her finner du budsjettforliket mellom Venstre, KrF, Høyre og Frp.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**