Det politiske sentrum møtes i sentrum

Lørdag 7.desember blir Venstre å finne på infostand i sentrum, nærmere bestemt i Glasshuset utenfor Cubus. Mellom 12-15 vil Bodø Venstres folkevalgte være tilgjengelig for kommentarer, innspill og generell politisk debatt med både sympatisører og kritikere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


På den politiske dagsorden er det budsjett og økonomiplanen 2014-2017 som har størst fokus, men det er også mye annet som har betydning for bodøborgeren som skal opp til politisk behandling.

Politisk stand, også mellom valgene.
Undersøkelser har indikert at politikere er savnet i mellomvalgår og dette vil nå Venstre forsøke å gjøre noe med. Fram mot sommeren hver lørdag før bystyremøtene vil Venstre være å finne på stand i sentrum.
– Dette er noe jeg virkelig ønsker å få til og som jeg har tro på. Det er viktig at ombudene er ute og får innspill fra sine velgere. Samtidig kan en drive verving, profilere ungdomspartiet etc, sier bystyrerepresentant Terje Cruickshank. Han håper Bodøborgeren benytter denne muligheten så kanskje flere partier vil komme fram fra sine lukkede rom og ut i gaten blant folket de skal representere.

Bodø 2.desember 2013

For mer info kontakt gruppeleder i Bodø Venstre:
Terje Cruickshank
Gruppeleder Bodø Venstre
Mobil — 91391570
Epost — [email protected]

Venstre-supermann

Foto: Pål Dybwik

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**