Kleskode i kommunestyret

Ordfører Marianne Bremnes avsluttet årets siste kommunestyremøte med ei klar oppfordring til kommunestyrets medlemmer om å kle seg bedre neste år; og mer konkret gav hun beskjed om at mer dongeri ville hun ikke se. Venstres Maria Serafia Fjellstad mener valg av bukse er en privatsak, og ikke noe ordføreren har noe med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Maria Serafia Fjellstad

Foto: Harstad Tidende

I nordnorsk mediabilde er dette blitt slått opp med spørreundersøkelser blant leserne; er dongeri greit eller ikke? For Maria Serafia Fjellstad er det viktigere at det er opp til den enkelte å vurdere. Ulike mennesker har ulik stil, med ulike meninger om hva som er pent. Så lenge kommunestyrerepresentantene møter rene og pene, er det opp til den enkelte å definere hva nettopp det er. Maria Serafia Fjellstad frykter at å innføre kleskode bare vil fjerne politikken enda mer fra folket, og potensielt svekke rekrutteringen.

Her er utdrag fra dagens media:
Harstad Tidende
Nordlys
Maria Serafia Fjellstad debatterte også mot ordfører Marianne Bremnes i dagens p4 17.30

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**