Tilbakeblikk: Thoves kamp for Dulpen

I torsdagens Jarlsberg Avis hadde journalistene plukket ut de mest interessante lokale sakene fra 2013. Journalist Pål Nordby valgte ut Thove Bringakers kamp for å bevare den grønne lunga og badeplassen Dulpen mot nedbygging.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Trine og Thove på Dulpen

Trine og Thove på Dulpen
Foto: Jarlsberg Avis

Venstres bystyrerepresentant har i alle år kjempet for å opprettholde Dulpen som en grønn lunge i Holmestrand sentrum. Hun stod i front for underskriftkampanjen som skaffet hele 800 underskrifter mot nedbyggingen.

Utbyggingsplanene med 130 leiligheter, næringslokaler og småbåthavn til 250 båter vil true hele dette friområdet, mener Thove Bringaker. Thove har i tidligere år også jobbet aktivt for å oppgradere Dulpen-området til det friluftsområdet det er i dag.

Dessverre tapte Venstre og Thove Bringaker kampen mot utbyggerne da saken ble behandlet i bystyret.

Les oppslaget i Jarlsberg Avis 02.01.14 her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**