Greater Stavanger er helt avgjørende

AP tar til orde for å legge ned Greater Stavanger, det vil ikke Venstre høre noe av.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Per A. Thorbjørnsen

Foto: Kenneth Gjesdal

For tiende gang har NHO utarbeidet rapporten nærings-NM. Rapporten viser hvordan næringslivet gjør det i hver enkelt fylke, region og kommune målt etter fire sentrale variabler (nyetableringer, vekst, størrelse, lønnsomhet).

Stavanger-regionen best av de totalt 83 næringsregionene (Sandnes 3 og Stavanger 6 av 428 kommuner).
Jeg er rimelig sikker på at Greater Stavangers arbeid har stor betydning for resultatet. Det er i grenseland til en meningsløs diskusjon når AP i Stavanger tar til ordet for å legge ned Greater Stavanger! Sammen er vi sterke. Jeg er dessuten rimelig overbevist om at en slik felles næringssatsning også er helt avgjørende når noe dårligere tider innhenter oss, sier Per A. Thorbjørnsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**