Ny nestleder-duo i Stavanger Venstre

Det nye styret i Stavanger Venstre avholdt onsdag kveld sitt første styremøte. Der ble det klart at Jan Erik Søndeland overtar vervet som organisatorisk nestleder etter Erik Hammer. Samtidig fortsetter Hege Eriksen Nordbøe som politisk nestleder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Leder Rune Askeland er strålende fornøyd med sin nye nestleder-duo og ser frem til godt samarbeid i det kommende året.

 Hege E. Nordbøe

Hege E. Nordbøe
Foto: Erik Holsvik

– Stavanger Venstre går nå inn i en viktig periode foran kommunevalget i 2015. Vi har mange oppgaver foran oss, blant annet skal vi bygge organisasjon og starte programarbeidet. For å lykkes med dette er det avgjørende å ha et godt lederteam i spissen for organisasjonen, som sammen kan løfte partiet frem dit det skal være når valgdagen kommer høsten 2015.

– Jeg er veldig glad for at Hege Eriksen Nordbøe fortsetter som politisk nestleder. Dette sikrer kontinuitet og hun gjorde blant annet en glimrende jobb under fjorårets valgkamp. Erfaringene hennes derfra er noe vi absolutt vil dra nytte av i tiden fremover, sier Askeland.

 Jan Erik Søndeland

Jan Erik Søndeland

Den påtroppende organisatoriske nestleder, Jan Erik Søndeland, omtales i Venstre-miljøet som en brennende engasjert friskus. Også her er Askeland full av lovord.

— Jan Erik kom inn som vara i Stavanger Venstres styre i forrige styreperiode, og markerte seg umiddelbart som en engasjert og meget kreativ bidragsyter. Han er den yngste i styret, men med hans iver og store arbeidskapasitet vil han ikke på noen som helst måte stå tilbake for oss andre.

Den nye nestleder-duoen gleder seg også til å ta fatt på arbeidet.

— En av mine viktigste oppgaver vil være å holde seg oppdatert på saker som skjer lokalt og følge opp disse. I tillegg skal jeg jobbe med valgkamp, medlemsaktiviteter og generelt være en pådriver for å fremme Venstres politikk. Dette blir kjempegøy, sier Hege E. Nordbøe.

Den rykende ferske organisatoriske nestlederen er også entusiastisk.

— Jeg er veldig takknemlig over å bli gitt tilliten dette vervet innebærer. Organisasjonsbygging vil være mitt hovedfokus, og det er helt avgjørende at vi leverer her for å stå best mulig rustet til valgkampen 2015. Jeg har en klar plan for hvordan vi skal lykkes i dette arbeidet og kan nesten ikke vente med å komme igang, sier Søndeland med smil.

 Jan Erik Søndeland i skoledebatt, Randaberg VGS (Foto: Unge Venstre)

Jan Erik Søndeland i skoledebatt, Randaberg VGS (Foto: Unge Venstre)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**