Lokalpolitisk nettverk, CD-lansering, Nasjonal vardebrenning og festival!

I helga den 22-23 Mars, vil Venstre arrangere lokalpolitisk konferanse i Bodø. Dette er det første oppspillet til kommunevalget i 2015. Sett av tid for 2 dager med interessante foredrag og samvær med hyggelige Venstrefolk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Fisken, Havet og Kjærligheta

Fisken, Havet og Kjærligheta
Foto: Martin Losvik

Venstre inviterer til den første LPN samlingen i Bodø. Det skjer mye moro i Bodø denne helgen, så vi har de mest perfekte rammer for en knall helg med faglig påfyll, politikk markering og festiligheter. Det er Venstres hovedorganisasjon som står bak LPN-arrangementet.

Folkeaksjonen for et Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja lanserer en CD «Fisken, Havet og Kjærligheten» – En hyllest til et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. En seiers-CD til folket og naturen i det området vi jobber for mot oljekapitalistene.

Det blir lanseringskonsert under Folk&Fisk festivalen hvor alle LPN deltakerne er invitert.
Straks etter konserten blir det Vardebrenning på moloen med appeller og musikk.
Etter dette starter LPN – skoleringen med gode debatter, deling av kunnskap og lærerike innlegg (programmet er ennå bare tentativ, og endringer vil komme).
På kvelden inviterer vi på middag og sosial samling på lanserings-natch
Søndagen blir det mer skolering og kunnskapsdeling.

Venstres hovedorgansisasjon bidrar sterkt økonomisk til gjennomføringen av LPN. Hvis dere velger smarte reiseruter og tidlig booking av biletter skal vi klare å dekke kostnadene for 40 deltakere, med en egenandel på kun kr 300,-

Påmedling via venstres medlemsregister.

Program for LPN samling 22-23.mars 2014

Vennlig Hilsen
Anja Johansen
Nordland Venstre.

Venstres skoleweb

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**