Siste år med Ann-Christin

Ann-Christin Kippersund Willumsen ble enstemmig valgt til leder av Stange Venstre for nok ett nytt år. Fredag 31. januar hadde Stange Venstres sitt årsmøte. Og med fire kvinner og to menn i styret er likestillingen godt sikret i det liberale lokalpartiet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Ann-Christin Kippersund Willumsen

Foto: Privat

— Jeg har gjort klart for laget at dette blir mitt siste år som leder, sier Willumsen. — Venstre er mitt politiske hjem og jeg er svært lettet og glad for at Venstre nå har fått et realt comeback nasjonalt. Stange Venstre stod virkelig på i valgkampen. Og jeg forventer meg mye av vår nye gruppe på ni flotte representanter.
— Vi har god positiv kontakt med Opplands Venstremann på Stortinget, Ketil Kjendseth. Ikke minst har vi stor tro på samarbeid mellom Hedmark og Oppland om jernbane og kollektivtilbudet. Det er en sak som betyr enormt mye for både Stange og Venstre, sier Willumsen.

Lærerikt og inspirerende
Willumsen ønsker at Stange Venstre i hennes siste lederår skal få tid og ro på seg til å få på plass en ny leder. Det blir viktig å motivere og lede partiet i kommunevalget i 2015. 43-åringen fra Ottestad har sittet som leder av Stange Venstre siden 2009 og synes det har vær en lærerik, givende og inspirerende periode i livet. Som vararepresentant har Willumsen møtt på flere kommunestyremøter i Stange. Hun oppfordrer andre også til å bli med i politikken: Både for å høste erfaringer, men også for å bidra til formingen av framtidas Stange.
– Utfordringen for Stange Venstre er å få flere av de mange velgerne våre i kommunen til å bli medlemmer og engasjere seg i lokalpolitikken, og i partiet, sier hun. — Jeg synes det er en fin utfordring å komme med i jubileumsåret for den enestående Grunnloven vår.

Stange Venstre 2014

Foto: Privat

Margrethe Krogsrud blir nestleder i det nye styret og er klar for å brette opp armene for partiet. — Vi trenger å røske opp litt i de litt konservative AP-tradisjonene her i kommunen, sier hun, som til daglig jobber i helsevesenet.

For øvrig fortsetter Camilla Eilertsen i styret, og har med seg erfarne Mirjam Engelsjord, Jørgen Ofstad og Stein Kippersund.

Foto: Fra venstre Endre Krogsrud, Camilla Eilertsen, Hallvard Kvaal, Mirjam Engelsjord, Erik Ringnes, Margrethe Krogsrud, Ann-Christin Kippersund Willumsen og Stein Kippersund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**