Porsgrunn Venstre kjører viktig debattmøte

Bør det bygges ny bru for syklende og gående fra Moldhaugen til Østsiden i Porsgrunn? Lokalpolitikerne strides om det i første omgang er riktig å utrede spørsmålet. Skal 115 millioner miljøkroner gå til bruprosjektet eller til andre miljøtiltak i kommunen? Porsgrunn Venstre arrangerer debattmøte om temaet på KafeK onsdag 26. februar kl. 18.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Virksomhetsleder Jorid Sætre vil orientere om administrasjonens synspunkter, og i debattpanelet sitter Lars Iver Larsen fra Porsgrunn min by, Tom Andersen fra Vestsiden Fellesskap og de to partilederne Esben Storvand fra Høyre og Åge Frisak fra Venstre. Debattleder er Per Solli.

Porsgrunn Venstre

I fjor vår var sentrumsutvikling tema for et tilsvarende debattmøte i regi av Porsgrunn Venstre. Den gang var interessen så stor at ikke alle kom inn i møtelokalet. Nå er den store Bakgården reservert slik at det blir plass til alle.
Onsdag 26. februar kl. 18.00

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**