Venstre vil styrke jordvernet

Venstre er bekymret for at det er den beste matjorda som er under et stadig utbyggingspress. Selv om nedbyggingen av matjord ofte oppveies med nydyrking er det en grense for hvor lenge dette kan fortsette, uttaler stortingsrepresentant Pål Farstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Farstad som er Venstre sin landbrukspolitiske talsmann på Stortinget, skriver dette i et innlegg i Tidens Krav 13.02.14

Sunnmørsposten refererer til Nationen der Farstad uttaler:
— Vi vil ikke ha et frislipp, men det kan være at vi kan gjøre noen grep slik at kommunene står litt friere i vurderingene. Vi må sikre at reglene ikke er for rigide, men det er utrolig viktig for meg å understreke at det ikke er snakk om å åpne for et frislipp eller et fritt marked her.
Sunnmørsposten 13.02.14

Jordvern

Jordvern
Foto: Ragnhild Helseth

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**