Bli med på lokalpolitisk nettverk i Bodø

22-23. mars inviterer Venstre til den første LPN samlingen i Bodø. Det skjer mye moro i Bodø denne helgen, så vi har de mest perfekte rammer for en knall helg med faglig påfyll, politikk markering og festiligheter. Sveinung Rotevatn kommer. Påmeldingsfrist 12. mars.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Sveinung Rotevatn

Foto: Fotograf Vidar Helle

Helgen den 22-23. mars, vil Venstre arrangere lokalpolitisk konferanse i Bodø. Dette er det første oppspillet til kommunevalget i 2015. Sett av tid for 2 dager med interessante foredrag og samvær med hyggelige Venstrefolk. Fra sentralt er vi så heldige å få Sveinung Rotevatn nordover, de fleste kjenner Sveinung som tildligere Unge Venstre leder.
 I tillegg til Rotevatn, så kommer Anne Solsvik fra VHO på besøk.

Det skjer mye moro i Bodø denne helgen, så vi har de mest perfekte rammer for en knall helg med faglig påfyll, politikk markering og festligheter. Det er Venstres hovedorganisasjon som står bak LPN- arrangementet.
Venstres hovedorganisasjon bidrar sterkt økonomisk til gjennomføringen av LPN. Hvis dere velger smarte reiseruter og tidlig booking av billetter skal vi klare å dekke kostnadene for 40 deltakere, med en egenandel på kun kr 300,- anmoder om påmelding innen 12.mars 2014 pga booking av hotell og planlegging av helgen.

Vi understreker at dette arrangementet passer for ALLE Venstre- medlemmer uavhengig av engasjement og tillitsverv.

Påmelding gjør du i Venstres medlemsregister innen onsdag 12.mars 2014. 


Logg inn, velg “aktiviteter” fra fanene. Trykk på “LPN-samling”, og meld deg på, eller direkte på følgende link: påmelding

Trenger du hjelp til påmelding, så send en epost til Gøran Rasmussen Åland eller Terje Cruickshank

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**