Etterlyste belønningsmidler hos kommunalministeren

Formannskapene fra Sola, Stavanger, Randaberg og Sandnes hadde felles møte sist uke, og ny kommunestruktur var tema for møtet. Anja Berggård Endresen etterlyste gulrøttene som kommunalminister Sanner snart burde trekke frem for å få i gang den videre prosessen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


I sitt innlegg på det felles formannskapsmøtet sammenliknet Berggård Endresen kommunesammenslåingsprosessen med folks holdninger til norsk EU medlemsskap. “Noen er for eller imot av rent prinsipielle årsaker, mens andre vil vente med å ta stilling til saken til det endelige forhandlingsresultatet er klart. I EU-saken var jeg positiv når forhandlingsresultatet ble lagt frem, og vi er mange som venter i spenning på at kommunal- og moderniseringsminster Sanner skal presentere gulrøttene som skal gjøre prossessen frem mot en ny kommunestruktur både kjappere samt mer lukrativ enn dagens kommuneøknonomi og -struktur.

Anja Berggård Endresen

Foto: Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**