Frykter elva blir en kirkegård

Lederen i Porsgrunn Venstre, Åge Frisak, frykter at elva skal bli en kirkegård av gamle båtvrak. Da Porsgrunn bystyre behandlet budsjettet for 2013 fikk VENSTRE flertallet med seg på å bevilge 500 000 kroner til opprydding av kondemnable vrak som ligger langs elvebredden. En av båtene, den så ofte omtalte Nattergal», ble fjernet fra elvebredden i Knardalstrand for noen uker siden, men fortsatt er det behov for en storaksjon for å gjøre innseilingen til Telemarkvassdraget mer tiltalende.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Båtvrak 1

Da Porsgrunn bystyre behandlet 2014-budsjettet i desember i fjor, fremmet Venstre igjen forslag om å avsette en halv million kroner for å bidra til ytterligere opprydding. Denne gang gikk flertallet mot bevilgningen.

-Beklagelig, sier Åge Frisak, som nylig gikk en «inspeksjonsrunde» på begge sider av elva. Det var et nedslående syn som møtte ham.

I et intervju med Telemarksavisa sier han at han er dypt bekymret for denne utviklingen. Du kan lese intervjuet i sin helhet her: TA – Frykter elva blir båtkirkegård igjen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**