Bli med på LPN lørdag 22. mars 2014

Lørdag 22. mars er det tid for en ny dag med lokalpolitisk nettverk på Alanya resturant i Stavanger sentrum. Lokalpolitisk nettverk er Venstres skolering for folkevalgte og tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Rogaland Venstre, landsmøte 2013

Foto: Jo Straube

 Venstres nestleder Ola Elvestuen kommer.

Venstres nestleder Ola Elvestuen kommer.

Formålet med samlingen er å blant annet å sikre at våre politikere er trygge på vår egen politikk og mer synlige, samt å sikre en bevisst strategi bak det daglige arbeidet i lokallaget.

Venstres nestleder, Ola Elvestuen, kommer. Han vil delta på samlingen i tillegg til flere rutinerte talere.

Hvor lenge varer det?
Programmet for dagen har en ramme fra 11:00 — 18:00, med påfølgende middag for de som har anledning til det. Se hele programmet

Påmelding
Påmeldingsfristen er utvidet til og med fredag 14. mars

Klikk her for gratis påmelding

Hvem kan reise?
Alle gruppeledere og lokallagsledere bør komme på samlingen. Håper alle lokallagene stiller med i hvert fall 1 – 2 kandidater.

Overnatting
Trenger du overnatting? Vi spanderer overnatting for alle som kommer langveisfra til Stavanger. Vi ber om at overnattingsbehov meldes tilbake snarest og senest innen 9. mars. Overnatting er hovedsakelig lagt opp som et tilbud fra lørdag til søndag.

Reise
Vi har ikke stort budsjett for helga, men vi dekker reisekostnader etter billigste reisemåte for de som kommer langveisfra. Husk å ta vare på eventuelle kvitteringer fra reisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**