Økt støtte til Dragefestivalen

Dragefestivalen fyller 25 år i år. Venstre synes dette er et flott arrangement, som engasjerer mange Solabuer. Anja Bergård Endresen uttalte i dagens formannskapsmøte at festivalen vekker positiv oppmerksomhet om Sola også utenfor kommunens grenser. I forbindelse med jubileet, ønsket Drageklubben i år invitere enda flere dragebyggere for å legge lista enda et høyere hakk enn de forutgående 24 årene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


I sin søknad hadde Dragefestivalen allerede fått tilsagn om 50.000 i ekstra bevilgning fra Utvalg for Kultur, samfunnsutvikling og miljø. Et enstemmig formannskap imøtekom søknaden med ytterligere 30.000 kroner. Festivalen vil da i år ha et budsjett som bærer i seg muligheter til å invitere flere dragebyggere og -flyvere, og på den måten vil det skape enda mer blest og engasjere enda flere tilskuere enn de foutgående årene.

Strand

Foto: H. Bast

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**