Vihovde vil bli en god ordfører

— Haugesunds neste ordfører trenger ikke komme fra et av de store partiene, sier Torleif Lothe, leder i Haugesund Venstre. — May Britt Vihovde er en god kandidat med mer erfaring enn de fleste.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

May Britt Vihovde

Foto: Haugesund Venstre

Etter at det ble klart at nåværende ordfører, Petter Steen jr, ikke stiller som kandidat ved valget i 2015, samt at nåværende varaordfører også trekker seg etter denne perioden, er det et åpent spørsmål om hvem som bør bli byens neste ordfører.

Nominasjonsprosessen er såvidt startet i de fleste partiene, men i Venstre har nominasjonskomiteen allerede plukket ut partiets kandidat til ordførervervet. May Britt Vihovde har sagt ja til å stille som Venstres ordførerkandidat for tredje gang på rad.

Leder i Haugesund Venstre, Torleif Lothe, framholder Vihovdes allsidige erfaring som viktige elementer i argumentasjonen for hvorfor Vihovde bør bli byens neste ordfører. May Britt Vihovde understreker at hennes viktigste mål som ordfører vil være å få orden på kommunens økonomi.

Les mer i Haugesunds Avis her (Abonnement kreves.)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**