Praktisk miljøpolitikk

Det var en stor delegasjon Venstrefolk som idag inntok Solastranden for å utøve praktisk miljøpolitikk. Avfall fra sjø, samt avfall som mennesker legger igjen til lands, skaper farlige forhold for både dyr og mennesker. Derfor plukket over tjue Venstrefolk avfall på Solastranden idag og viste praktisk miljøpolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Norske strender og havbunnen vår er full av sneiper, plastflasker, fiskeutstyr, engangsgriller, sprøytespisser, poser, tauverk, gamle dekk, flasker, bokser og glasskår. Vi er en nasjon av mennesker som elsker å være ute, og vi er heldige som bor i et land med mye spektakulær natur. Naturen skal vi behandle med respekt! Forsøpling er også stygt og utrivelig å se på.

Fra 16 – 18 i ettermiddag fant man grønnkledde Venstrefolk over hele Solastranden som gjorde en innsats både for miljøet og lokalsamfunnet. Det var et fantastisk vårvær og massevis av folk hadde tatt turen for å nyte en stranddag. Vår tilstedeværelse og vår innsats for å skape enda bedre forhold på Solastranden, var en aksjon som fikk mange positive tilbakemeldinger fra forbipasserende.

Strand

Foto: Sola Venstre

Det ble mange kilo med plast, tauverk, knust glass og andre ting som vi nå sender videre til resirkulering hos IVAR. Solastranden skal være en naturperle og ikke en avfallsplass!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**