Venstre-skolen del 1

Sandnes Venstre har store planer om å drive opplæring og kursing av medlemmer i lokallaget, med blant annet kurs for i beslutningshierarkiet i kommunen, kommunikasjonskurs, kursing i programmet og selvsagt Venstre-skolen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Årets første mulighet til å få med seg nettopp Venstre-skolen (del 1) er like rundt hjørnet. Datoen er torsdag 5. juni – på selveste verdens miljødag! Vi begynner klokka 18.30 på Sandnes Brygge.

I denne innledende delen av Venstre-kursinga, får du ei innføring i partiets historie, ideologi og politikk. Det er en flott mulighet til å bli kjent med sentrale personer i lokallaget samt andre medlemmer i samme posisjon som deg selv – engasjert og interessert i å lære mer om partiet og politikken.

Siden dette også er verdens miljødag, har fylkeslagene på Nord-Jæren bestemt seg for å ha et uformelt møte med de som deltar på aksjonen på Sandnes Brygge. Dermed er det også mulig å få seg en bonus ved at man kan få møte mange andre dyktige og kunnskapsrike Venstre-medlemmer fra andre lokallag.

I høst hadde vi en seanse med Venstre-skolen del 1 der vi hadde 5-6 deltakere, og det var en fin kveld på Lundehaugen ungdomsskole med stort engasjement og gode debatter. Kursholdere vil være gruppeleder Tove Frantzen og nestleder Kjell Haavard Thrane Høie.

Sistnevnte er veldig klar for kvelden og sier:
– Etter en meget hyggelig ringerunde, fikk jeg et klart inntrykk av at det er mange som vil delta og som vil engasjere seg, men som føler de ikke kan nok. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i dette. Det er ikke altfor lenge siden jeg meldte meg inn i Venstre og føler meg fremdeles fersk og «ulært». Derfor er det helt avgjørende at vi tilbyr skolering og – ikke minst – at våre engasjerte medlemmer stiller opp til kursinga. Spesielt det ferske og nyinnmeldte!

Vi håper derfor at vi ser mange av dere på flotte Sandnes Brygge denne kvelden!

Påmelding skjer her. PS! Bestillingssida er på engelsk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**