Møte med fylkesråd Sollied

Det blåser rundt ørene til fylkesråden etter at det igjen er ute et høringsforslag om strukturendringer i fylkets videregående skole. Fylkesråd for utdanning kommer til Harstad torsdag denne uka, og Harstad Venstre inviterer til møte torsdag 15.5 kl 19.30. Tema for møtet blir tilbudsstrukturen i videregående skole og fylkesøkonomi.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Roar Sollied

Foto: Tfk

På kort varsel arrangerer Harstad Venstre et møte hvor du som medlem får møte fylkesråd Roar Sollied for en orientering om tilbudsstrukturen i videregående skole og de foreslåtte endringene, og også mulighet til å stille ham nettopp dine spørsmål. Vi inviterer også Skånland og Kvæfjord Venstre til møtet.

Sted: Rådhuset, Formannskapssalen
Tid: Torsdag 15.mai kl 19.30

Høring om tilbudsstruktur finner du her
Uttalelse fra kommunestyret på forslag fra SV og Venstre finner du her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**