Verdens miljødag 5.juni

Verdens miljødag 5.juni markeres igjen i Generalhagen! Det inviteres til enkel markering med appeller og kanskje allsang. Bli med!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

miljø

Foto: ukjent

5.juni er det Verdens miljødag. Harstad Venstre og Miljøpartiet De Grønne Harstad tok i 2013 for første gang initiativet til ei enkel markering av dagen, og gjentar dette også i år. Temaet for Verdens miljødag 2014 er klimaendringer og økning av havnivået. Vi inviterer til ei enkel markering i Generalhagen torsdag 5.juni kl 18, hvor det vil være forhåndsinnmeldte appeller ved Petter Ytterstad (Klimavenner), Ingrid Klein Hedlund (Folkeaksjonen), Lena Bratsberg (Venstre) og Johnny Kristiansen (SV). Arrangementet avrundes med allsang; «Barn av Regnbuen». Vi oppfordrer til medbrakt sangtekst og kaffekanne!

Link til facebook-event.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**