Ann Helen Skaanes – ny generalsekretær i Unge Venstre

I mars godkjente landsstyret ansettelseskomiteens innstilling på ny generalsekretær i Unge Venstre. Ann Helen er 22 år og kommer fra Levanger i Nord-Trøndelag. Hun studerer nordisk språk og litteratur ved Universitetet i Oslo. Hun har sittet i sentralstyret til Elevorganisasjonen fra 2011-2012, leder for Oslo Liberale studenter og var nestleder i Oslo Europeisk Ungdom.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Ann Helen Skaanes

Foto: Unge Venstre

Kontrakten er signert, overlappingen har begynt og Ann Helen vil de neste to årene være fast inventar på Unge Venstres kontorerer hvor hun vil sitte på pengesekken og lede sekretariatets arbeid i samspill med resten av organisasjonen. Hun er den yngste generalsekretæren Unge Venstre har ansatt og er førte kvinnelige generalsekretær siden Eva Kvelland (2001-2003).

“Jeg gleder meg til å bidra med å bygge en slagkraftig kampanjeorganisasjon fram mot lokalvalget i 2015”, meddeler den påtroppende generalsekretæren.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**