Gratulerer med miljødagen

Verdens miljødag er en viktig anledning til å understreke de miljøutfordringene vi alle står ovenfor. Sola Venstres sine representanter var derfor tidlig ute imorges og traff på både avstigende og påstigende busspassasjerer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Å velge kollektiv transport fremfor å sette seg i egen bil, er et viktig miljøtiltak som hver enkelt kan gjennomføre i sin egen hverdag. Vi ville takke busspassasjerene idag og troppet opp på bussholdeplasser i kommunen hvor vi både serverte frokost samt en flyer hvor vi takket folk for at de tok bussen idag.

Miljødag

Foto: Venstre

For at flere skal velge buss, fremfor egen privatbil, har Venstre blant annet tatt til orde for at man bør innføre skattefritak for arbeidsgivere som betaler månedskort for sine ansatte. Vi vil i tillegg gjennomføre praktiske miljøtiltak som å gi skattefradrag for de som investerer i energiøkonomisering av egen bolig.

Miljødagen 2014

Foto: Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**