Miljøpris 2014 tildelt «Te fjells i Frol og Skogn»

Levanger Venstres miljøpris for 2014 gikk til redaktørene av praktboken «Te fjells i Frol og Skogn». — Her er det formidlet mye godt miljøstoff, blant annet vern av Forra, floraen på Hårskallen, seterliv, stedsnavn og sagn. Det fortjener dere Venstres miljøpris for, sa lederen i Levanger Venstre, Per Einar Weiseth, da prisen ble utdelt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Per Einar Weiseth

Foto: Fotograf Hattrem

I statuttene for prisen heter det: Venstres miljøpris går til personer som har vist ekstra stor innsats i Levanger for å ta vare på miljøet eller videreutvikle det mangfoldige miljøet vi har til alles glede. Redaktørene av boken Ivar Berre, Bjørn Olav Nygård og Bjarne Berre mottok prisen under et arrangement i bakgården til Bjøråsgården i Levanger sentrum torsdag kveld. Les hele saken i Trønderavisa

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**