Slå sammen nå!

Venstres Karl M. Buchholdt tar til orde for at dagens markering av 10-årsjubileet for samkommunen blir starten på en sammenslåing av Levanger og Verdal.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

I etterkant av torsdagens samkommunestyremøte på Stiklestad, skal politikere og administrasjon samles til en felles lunsj for å markere at det er 10 år siden Levanger og Verdal innledet samarbeidet om Innherred samkommune.

Det mener Venstres Karl M. Buchholdt er en perfekt anledning til å ta samarbeidet et steg lenger. -Dersom man vil unngå at ettermælet til Innherred samkommune skal være at den har vært et blindspor, er det naturlig at vi følger sammenslåingssporet, det er ikke en dag for tidlig, sier Buchholdt som vil ha Frosta med på laget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**