Endringer i kommunestyregruppa

De vil fra høsten av være endringer i Venstres politiske representasjon i Solapolitikken. Mangeårig Venstrepolitiker Nora A. Nilsen har meldt seg ut av Venstre og vil fra høsten av sitte i kommunestyret som medlem av Høyres kommunestyregruppe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Venstres gruppeleder, Anja Berggård Endresen, sier seg lei over at partiet mister den ressursen og den kompetansen som Nilsen har bidratt med i det politiske arbeidet. Nora A. Nilsen har tilsammen 27 år bak seg som aktiv i Venstre.

I et skriv som Nilsen sendte ut til styret og medlemmene i Sola Venstre uttrykker hun seg slik:
Etter en lang og vanskelig betenkningstid, har jeg nå tatt den besluttning at jeg velger å melde meg ut av Venstre.

Det er ikke med lett hjerte, etter at jeg har vært politisk aktiv i Venstre i mange år.

Noe av det vanskeligste med denne beslutningen har vært tanken på at jeg vil savne det politiske samværet med mange av dere som jeg har blitt godt kjent med, og har satt stor pris på å få være sammen med, i løpet av alle disse årene.

Jeg vil med dette få takke for meg, og ønske dere lykke til videre med arbeidet i Sola Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**