Hageselskap med Odd Einar Dørum 23. juli på Evje

Sommarens store inspirasjonsarrangement på Agder også i år – snart for tjuande gong. Denne gongen er det onsdag 23. juli kl 1700 ved forsamlingshuset Furuly i Evje sentrum. Odd Einar kåserer om aktuelle politiske saker,

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Odd Einar Dørum

Foto: Stortinget

det er jordbær og kake, kaffi og te. Hyggeleg og konstruktiv prat. Evje og Hornnes Venstre har fått nytt liv. Nominasjonsarbeidet til kommunevalet er i gang, og vi håpar å sjå folk frå heile Agder på Evje denne onsdag ettermiddagen. Ingen utgifter for deg, og ta gjerne med deg ein fluktstol.

Og når du først har kalenderen framme: Venstre har stand under Naturligvis på Evjemoen 9. og 10. august, og kom også til Arendal under Arendalsuka 11.-16. august. Vi treng folk på stand tysdag-fredag 1100-17090, og heile tida er Café Victor i Pollen møteplassen for Venstrefolk heile dagen og heile kvelden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**