Åpent medlemsmøte/styremøte i Grünerløkka Venstre

Det kalles inn til åpent møte i Grünerløkka Venstre 25. august kl. 18:00

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Vi starter sesongen med åpent temamøte om bystyreprogrammet. Vi får besøk av Erik Borge Skei, leder av programkomitéen og nestleder i Oslo Venstre. Han skal presentere førsteutkastet av bystyreprogrammet som legges frem 15. august, og vi tar en diskusjonsrunde på det etterpå.

Jeg har bestilt møterom på bydelshuset i Markveien 57 kl. 18:00 25. august. Vel møtt!

Merk også at det blir åpent medlemsmøte i Oslo Venstre på litteraturhuset 19. august kl. 18:30 der programmet blir presentert første gang. Vi legger derfor vekt på diskusjon om programmet generelt, hvordan vi kan bidra med å forbedre det og hvordan det påvirker oss i lokallaget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**