Lokallagsmøte om bystyreprogrammet for 2015-2019

Torsdag 21. august inviterer Venstres lokallag i Vestre Aker, Ullern, Nordre Aker og Grorud til medlemsmøte om utkastet til bystyreprogram. Venstres Hus 18:30-20:30.

Erik Borge Skei

Erik Borge Skei
Foto: Marius Nyheim

15 august la programkomiteen fram sitt første utkast til bystyreprogram før valget i 2015. Dette førsteutkastet er tema på Oslo Venstres medlemsmøte 19. august på Litteraturhuset. Men det er et stort og omfattende dokument som godt kan diskuterers i flere omganger.

Lokallagene i Vestre Aker, Ullern, Nordre Aker og Grorud inviterer derfor til møte for sine medlemmer allerede følgende torsdag. Leder i Programkomitéen, Erik Borge Skei kommer for å presentere, diskutere og ta imot innspill. Du kan gjerne melde deg på via facebook – men det er lov å møte opp uansett.

Tid: Torsdag 21. august, 18:30-20:30
Sted: Venstres hus, Møllergata 16.

(Etter møtet vil det være mulighet til å fortsette debatten på “Pub liberal” på Café Sara).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**