Medlemsmøte om programarbeidet

Onsdag 27. august inviterer venstrelagene i Grorud, Alna, Bjerke og Stovner til et felles medlemsmøte for å drøfte førsteutkastet til program for valget 2015. Erik Borge Skei kommer for å innlede om programmet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


15. august ble førsteutkastet til lokalvalgsprogram for Oslo Venstre lagt frem. Nå er første høringsrunde i gang, og i den forbindelse kommer leder i programkomiteen, Erik Borge Skei til lokallagene for å presentere programmet og innlede til diskusjon.

Erik Borge Skei

Foto: –

27. august kommer han til Groruddalen for å høre våre innspill. Vi inviterer til felles medlemsmøte i bydelsadministrasjonen i bydel Alna. Dette er en gylden anledning til å snakke med leder av programkomiteen direkte og diskutere programmet sammen med andre engasjerte venstremedlemmer i Groruddalen.

Tid: 27. august kl 18.30
Sted: Bydelsadministrasjonen Alna, 2. etasje over biblioteket på Furuset Senter

Gi gjerne beskjed om du kommer på tlf: 41 24 72 92 eller per mail: [email protected]
Velkommen!

Du kan lese mer om førsteutkastet til program her: https://www.venstre.no/oslo/artikkel/54848/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**