Gruppemøte 1. september

Det er formannskapsmøte- samt møte i kommuneplanutvalget til uken og vi gjennomfører gruppemøte for en gjennomgang og diskusjon av sakene. Politivedtektene står blant annet på saksagendaen og andre partier har gjennom media tatt til orde for et tiggeforbud. Er det et slikt Sola vi ønsker? Samfunnsdelen av kommuneplanen skal også behandles, og det er her vi legger de store linjene og visjonene for hva slags Solasamfunn vi vil ha. Kom på gruppemøtet og la din mening bli hørt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Dato:
Mandag 1. september

Klokkeslett:
20.00 (merk tiden)

Sted:
Venstres kontor i Rådhuskjelleren

Saker:
Formannskap
Kommuneplanutvalget

Ipad

Foto: Jan Einar Henriksen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**