Grønn vekst på lokalpolitisk nettverk

Helga 20.-21. september deltok 4 medlemmer fra Søndre Land på lokalpolitisk nettverk i Oppland og Hedemark. -Det var lærerikt og motiverende å møte venstrefolk fra hele innlandet, mener lokallagsleder Juel Sagbakken(V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Tema for høstens forum var grønt. Dagen startet med “Grønn vekst!”

LPN-SL2014

Foto: Ingjerd Thon Hagaseth

-Det er fint å treffe aktive medlemmer fra mange lokallag, og en fin mulighet til snakket både med fylkes- og stortingsrepresentanter for Venstre i Oppland, synes Terje Brenner og Ragnar Johansen fra Søndre Land Venstre.

Dag 1 startet med sentralstyremedlem Rebekka Borsch som er kjent for sitt engasjement i miljø og klimapolitikken.
Deretter var det tid for regiondirektøren for NHO i Innlandet Christl Kvam utfordret oss videre “Med næringslivets øyne på oss”. Dagen avsluttet med det “Grønne gullet fra Innlandet” som var tema når skogambassadør Even Mengshoel tok stafettpinnen.

Dag 2 var viet arbeidet i lokal- og fylkeslag fram til valget der Tove Hofstad fra Venstres sektretariat innleder. Se program for flere detaljer. Stortingsrepresentanten vår, Ketil Kjenseth, snakket om “Grønn Opptur” for Innlandet, det ga mange innspill til gode Venstresaker for valgkampen!

Det ble avholdt åpent møte med utspørring av toppkandidatene til Fylkestingslista ved nominasjonskomitèen fra kl. 14.00 for Oppland Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**