Inspirerende Venstre-helg

Lørdag 13. og søndag 14. september ble Lokalpolitisk Nettverk (LPN) arrangert i Larvik. Hovedtema for arrangementet var “Miljø og verdiskapning”, og drøye 60 personer deltok fra Buskerud, Telemark og Vestfold.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 Rebecca Isaksen mottar en liten oppmerksomhet fra Kåre Pettersen

Rebecca Isaksen mottar en liten oppmerksomhet fra Kåre Pettersen
Foto: K. Frøyd

Unge Rebecca Isaksen åpnet denne høstens LPN og imponerte stort med sitt fiolinspill da Venstrelagene i Buskerud, Telemark og Vestfold var samlet i Larvik.

Alfred Bjørlo, ordfører i verdens største Venstre-kommune — Eid i Sogn og Fjordane fortalte tilhørere om ordførerrollen og det å være ombudsmann for kommunens innbyggere.

Hans innledning ble etterfulgt av et dialogmøte hvor også tre av våre ordførere og varaordførere i de tre fylkene deltok sammen med Alfred Bjørlo.

Det nærmer seg for alvor valgkamp og i den forbindelse holdt Anne Solsvik et innlegg med temaet Valgkamp 2015 og «Hvordan bruke stortinget».

Ellers holdt Rebekka Borsch en engasjerende sesjon om miljøpolitikk lokalt og nasjonalt under overskriften: «Grønn vekst».
Etter spørsmål og kommentarer fra salen er det tydelig at dette er et politikkområde som engasjerer!

Alfred Bjørlo tok også stafettpinnen videre med overskriften “Venstres Næringspolitikk lokalt og nasjonalt”. Tydelig at miljø og verdiskapning begge er temaer som gruppen som var samlet fant svært nyttig og interessant.

Når det gjaldt mediakonkurransen var det kommet inn flere forslag fra lokallagene i de tre fylkene. I finalen gjenstod Skien, Notodden og Horten. Og vinneren av hele konkurransen denne gangen ble Horten. Vi gratulerer! Husk oppstart av ny konkurranse fra og med 1. oktober til og med neste LPN samling i amrs 2015.

Svarene som kom inn i etterkant via evalueringssvarene, viser også et høyt snitt på de ulike bolkene, og samlet totalt en score på ca. 4,5 av 5 mulige poeng.

Sjekk vår Facebookside for bilder fra helgen!

 Frav.: Alfred Bjørlo, Gunn-Torill Homme Mathiesen, Hallstein Bast og Hallvor Lilleslett

Frav.: Alfred Bjørlo, Gunn-Torill Homme Mathiesen, Hallstein Bast og Hallvor Lilleslett
Foto: Karin S. Frøyd

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**