Gratulerer til Even med plass i Sentralstyret i UV

Harstad og Kvæfjord Unge Venstres grunnlegger og første leder og Troms Unge Venstres nåværende leder Even Aronsen ble i helga valgt inn i Unge Venstres Sentralstyre. Even gleder seg over muligheten til å jobbe mer med skolepolitikk, asylpolitikk og ruspolitikk. Samtidig kan vi også gratulere Elise K Jenssen med varaplass til Landsstyret. Det er et sterkt ungdomspolitisk miljø som blomstrer i Harstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Even Aronsen ble idag nærmere presentert i Harstad Tidende. Han røper at han også har større ambisjoner lokalt, og håper på plass høyt opp på lista til neste års kommunestyrevalg. En bedre miljøsatsning og et større øre til ungdommen er blant sakene han vil jobbe for.

Even Aronsen valgt inn i Sentralstyret

Foto: faksimile HT

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**