Barnas rettigheter må veie tyngre enn foreldrenes feil

KrF fremmet i dagens kommunestyre forslag til uttalelse om lengeværende asylbarn, med melding til regjeringa om å stå ved sine løfter om å vektlegge hensyn til barns beste. Uttalelsen ble vedtatt mot ti stemmer, fordelt på H og FrP.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Asylbarn

Foto: ukjent

Venstre støttet helhjertet opp om uttalelsen, og er veldig glad for initiativet fra KrF. Asylbarna var blant sakene Venstre prioritert i Samarbeidsavtalen med Regjeringen. Til tross for at Venstre var i mindretall, lyktes vi få på plass en plan om å finne en varig løsning for de lengeværende asylbarna. Når nå vi nærmer oss et nytt regelverk sendes barna ut med bare større hastighet. Meldingen fra kommunestyret var helt på sin plass.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**