Felles medlemsmøte om prosessen knyttet til kommunestruktur

Mandag 17. november kl 17:30 inviterer fylkeslaget til møte med Fylkesmannen i Vestfold.
Da vil fagdirektør Petter Lodden hos fylkesmann gi oss status på prosessen både i fylket og landet for øvrig. Han vil videre orientere om oppdraget fylkesmennene har fått fra regjeringen for å bistå kommunene i prosessene rundt strukturendringene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Vestfold

Det vil bli lagt opp til en bred spørsmålsrunde. Har dere spørsmål dere vet dere ønsker å stille i møtet, så send de til meg på [email protected] så skal jeg samordne innsending av disse. Spørsmål som blir reist før møtet vil jo også kunne få et bedre utredet svar.

Om du er folkevalgt, lokallagsleder eller medlem av et lokallag er dere alle velkommen til en debatt sett med Venstre-øyne. Vi vet jo at det er ulikt syn på prosesser og struktur. Videre er noen kommuner lengre i sitt arbeid enn andre. Dette møtet vil også være en god anledning til å drøfte temaet med medlemmer fra andre lokallag.

Det vil bli kjøpt inn pizza og drikke, så av den grunn er jeg takknemlig for tilbakemelding om deltagelse.


Velkommen til Peppes Pizza, Nedre Langgate 26 B, Tønsberg mandag 17.11.14 kl 17:30.

Møtet var opprinnelig lagt til Fylkeshuset i Tønsberg.

Kåre Pettersen
Leder Vestfold Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**