Vellykket trikketur med Ullern Venstre

Foto: Tor Andreas Torhaug

 

 Fra venstre: Odd Einar Dørum, Bibi Plahte Vance, Bent Erik Bakken, Eivind Bøtker, Ola Elvestuen og Berit Kvæven.

Fra venstre: Odd Einar Dørum, Bibi Plahte Vance, Bent Erik Bakken, Eivind Bøtker, Ola Elvestuen og Berit Kvæven.

20 liberale mennesker trosset det grå og våte novemberværet for å snakke politikk og ha det hyggelig sammen på Ullern Venstres politikk-trikk sist søndag.

Turen gikk fra Skøyen til Sagene og Grefsen Stasjon, og videre om Sinsen tilbake til Skøyen, via den førjulspyntede Bogstadveien. Ola Elvestuen fortalte engasjert om hvordan Venstre de siste 15 årene har vært pådriver for å utvikle kollektivtransporten i hovedstaden til et velfungerende transportnett for byens innbyggere. Traseen vi fulgte illustrerte hvordan Venstre ser på Oslo én by med felles utfordringer og muligheter. Når det gjelder den videre satsingen på kollektivtransport er T-banen til Fornebu det prosjektet som peker seg ut som det viktigste, både for Ullern bydel, men også for Oslo som helhet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**