5 fra Stange i Fylkestingsvalget

Stange er godt representert på den nylig vedtatte fylkestingslista til Hedmark Venstre: Nummer 1 på lista er Erik Ringnes, som også utfordrer som fylkesordfører for Hedmark.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Erik Ringnes

Foto: Privat

Hedmark Venstre har vært samlet i Elverum lørdag 15. november 2014 for nominasjonsmøte for Fylkestingsvalget i Hedmark. Stange Venstre var representert på nominasjonsmøtet med Erik Ringnes, Mirjam Engelsjord, Ann-Christin Kippersund Willumsen, Camilla Eilertsen og Stein Willumsen Kippersund. For Stange Venstre og Stange Unge Venstre er også Hallvard Kvaal med på nominasjonsmøtet. Stange er godt representert på den nylig vedtatte fylkestingslista til Hedmark Venstre: Nummer 1 på lista er Erik Ringnes, som også utfordrer som fylkesordfører for Hedmark. Videre er Mirjam Engelsjord på andre plass. Både Erik og Mirjam er med i dagens fylkesting. På 10. plass er Hallvard Kvaal, Stein Willumsen Kippersund på 22. plass og Margrethe Krogsrud på 34. plass. Stortingsrepresentant for Venstre, Kjetil Kjenseth, er på besøk og forteller om arbeidet med statsbudsjettet for 2015. Venstre presser på for å få bedre sosial profil, ikke minst for barn og barnefamilier, og en mer markant miljømessig satsing.

https://www.venstre.no/artikkel/55679/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**