Viktig informasjon fra Sagene Venstre

Lederen av Sagene Venstre, Inge Carlén, sendte ut denne eposten til Sagene Venstres medlemmer ikveld:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


ÅRSMØTE 2014

Sagene Venstre avholder årsmøte på Venstres hus tirsdag 9. desember kl 18.00. Innkalling med saksliste går ut i posten til alle medlemmer i morgen. Møtet vil ta for seg bl.a. diskusjoner om vårt lokale valgprogram for 2015 (se egen sak nedenfor), valg av nytt styre samt andre aktuelle politiske saker. Det blir lett servering med julepreg. Vi håper å se deg der!

LOKAL VALGLISTE 2015

Sagene Venstre avholder 27. januar 2015 lokalt nominasjonsmøte for å velge en valgliste til Bydelsutvalget ifb. kommunevalget neste år. Vi ser her etter kandidater både til plasser på toppen av listen og til plasser lengre nede. Vi trenger mange navn for å fylle listen så vi håper du kan melde fra dersom du er interessert å stille deg til disposisjon. Send i så fall en epost til leder av nominasjonskomiteen Guro Fresvik på epost [email protected] innen nyttår.

LOKALT VALGPROGRAM 2015

Programkomiteen i Sagene trenger din hjelp! Er det noe du ergrer deg over? Noe fint du vil se mer av? Noe som bør endres på? Eller noe viktig som står i fare for å forsvinne? Vil du at bydelsutvalget skal jobbe for nettopp din sak de neste fire årene? Ta kontakt med oss – vi tar med alle innspill, både store og små, i programarbeidet, og du skal ikke bli overrasket om det du brenner for, havner i programmet som gjelder for de neste fire årene! Innspill og synspunkter kan sendes til leder av programkomiteen Sten Ånnerud på epost [email protected] innen 9. desember.


Mvh

Inge Carlén
Leder, Sagene Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**