Bjercke og Flatabø på 2. og 3. plass på Oslo Venstre liste

Nominasjonsmøtet i Oslo Venstre valgte 15.11.2014 sine bystyrekandidater til valget 2015. Guri Melby topper listen, og Østensjø Venstres Hallstein B. Bjercke og Toril Berge Flatabø ble valgt som henholdsvis andre- og tredjekandidat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Hallstein B. Bjercke har siden 2011 vært byråd for kultur og næring i Oslo. Han er for tiden i pappapermisjon, og vender tilbake til rådhuset i januar 2015. Som byråd har Bjercke blant annet ansvaret for byggingen av det nye Munch-museet og hovedbiblioteket i Bjørvika.
Les mere om Hallstein her

Toril Berge Flatabø er leder av bystyregruppen og nestleder i Helse- og sosialkomiteen i Oslo.
Les mere om Toril her

Øvrige fra Østensjø på listen er Ingunn Ikdahl og Britt Inglingstad på alfabetisk plass.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**