Juleavslutnings-gruppemøte 15.12

Neste uke er det duket for årets siste kommunestyremøte, og dermed vil også årets siste gruppemøte finne sted 15.desember kl 19.00. Møtested er vårt vanlige møtested i foajeen under Rådhuskantina.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Venstre Jul Logo

Foto: Venstre

Kommunestyremøtet 18.12 vil i hovedsak omhandle Virksomhetsplanen, kommunens budsjett, og vil være anledning å gi de siste innspillene til Venstres gruppe. I budsjettdiskusjonene til nå har gruppa bl.a. fremmet økte midler til helsestasjon, og prioritering av forprosjekt Harstad skole. Sakspapirene vil være å finne her: http://einnsyn.harstad.kommune.no/eInnsyn/Utvalg/UtvalgmoeteDetail?UmoeteId=1399 , og vil sannsynligvis være tilgjengelig fra torsdag denne uka.

På gruppemøtet vil vi også få besøk fra Harstad Cykleklubb. De arbeider med å utvikle en sykkelpark i Harstad. De ønsker at dette ikke bare skal være en park for klubbens medlemmer, men en sykkelpark for hele Harstad, og da særlig for barn og unge. De ønsker å presentere sitt prosjekt for oss, og vil delta i starten av møtet.

Gløgg og pepperkaker er selvsagt tilbehør!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**