Siste utkast til Rogaland Venstres fylkesvalgprogram 2015 – 2019

Programkomiteen til Rogaland Venstres fylkesvalgprogram 2015 – 2019 har nå offentliggjort sitt siste utkast.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Venstres programarbeid
 Leder i Rogaland Venstre, Kjartan Alexander Lunde.

Leder i Rogaland Venstre, Kjartan Alexander Lunde.
Foto: NRK Rogaland

Alle Venstremedlemmer har muligheten til å komme med forslag. Fristen for å komme med forslag er 18. januar. Alle forslag vil dermed bli debattert og votert over på fylkesårsmøtet 7. — 8. februar.

— Dette er et program som kan ta Rogaland fylkeskommune inn i framtiden. Dette endelige utkastet viser at Venstre er det partiet som tydeligst prioriterer å ta tak i klimautfordringene og gjøre noe med det store frafallet i den videregående skolen , sier leder i Rogaland Venstre, Kjartan Alexander Lunde.

Se siste utkast til program

Alle forslag må leveres på skjema elektronisk. Forslag som ikke blir levert på det skjemaet kommer ikke med. Grunnen til at vi må gjøre det slik er for at det pleier å komme mange forslag og det er utrolig mye arbeid å sy sammen alt hvis ikke det er litt organisert i utgangspunktet (på skjemaet kommer det automagisk sammenflettet i fint oppsett). Det kommer til å være en redaksjonskomite som går gjennom forslagene i forkant av fylkesårsmøtet.

Skjemaet finner dere på:
Lever inn forslag

Programkomiteen har bestått av:
Kjartan Alexander Lunde, Svein Abrahamsen, Anja Berggård Endresen, Torunn Vestbø Gjerde, Eirik Tangeraas Lygre (Unge Venstre), Magne Bartlett (Liberale studenter) og Parissa Hamedan-Nejad (Venstrekvinnelaget)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**