Arrangerer åpent møte i Nordre Land

Ketil Kjenseth
- Jeg er svært glad for at iskanten flyttes sørover. Det er nå enighet på Stortinget om en helt tydelig grense for petroleumsvirksomhet i nord. Dette har lenge vært Venstres mål, sier Ketil Kjenseth. , Foto: Cathrine Dokken

Søndre Land Venstre vil i samarbeid med Oppland Venstre arrangere åpent møte i Nordre Land 21. januar. Med på møtet blir også Venstres stortingsrepresentant fra Oppland Ketil Kjenseth.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

 Juel Sagbakken, Ketil Kjenseth, Hans I. Gamst

Juel Sagbakken, Ketil Kjenseth, Hans I. Gamst
Foto: S.Sarromaa

Tema for møte er tidlig innsats i skole og helse – muligheter i land. Møte avholdes på Dokka ungdomsskole kl. 18.00.

Innledning om velferdsteknologi av Everycare fra Nordre Land.

Dette er en anledning til å debattere disse og andre viktige politiske saksfelt for Land-regionen og Oppland. Det vil bli mulig å høre stortingsrepresentant Kjenseth(V) innlede med viktige statsingsområder for Venstre i Oppland. Kjenseth er medlem i Helse og omsorgskomiteen på stortinget.

Roger Granum

Roger Granum
Foto: Ellen Espelund

Fylkesleder Roger Granum fra Oppland Venstre vil lede møte. -Vi håper dette vil være spennende for mange i Nordre Land å delta på, sier fylkessekretær i Oppland Venstre Hans I. Gamst, som samtidig takker Søndre Land Venstre som stiller opp som lokal arrangør for møtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**