Venstres nestleder til Helgeland

Ola Elvestuen
Ola Elvestuen, Foto: Venstre

Onsdag 4.februar besøker Ola Elvestuen (V) Alstahaug og Leirfjord. Elvestuen er også leder i Stortingets energi- og miljø komitè. – Vi setter stor pris på at Ola tar seg tid til å komme på besøk, og vi ser fram til å informere om kommunen vår og de ulike utfordringer som vi nå står over for, sier varaordfører Hanne Nora Nilssen (V) i en kommentar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**


Nilssen fortsetter:

– Vi i Alstahaug Venstre har satt i hop et variert program. Som leder i energi- og miljøkomiteen vil Elvestuen få orientering om arbeidet som gjøres i Verdensarvområdet på Vega, både av Bioforsk Tjøtta og Stiftelsen Vegaøyan verdensarv. Vi kommer også innom våndinvasjonen som vi nå opplever på HelgelanOla-Elvestuen-presentasjon d, og skal selvfølgelig også en tur innom Horvnes og det som skjer der. I tillegg vil Elvestuen også få en orientering om Alstahaug kommune og de utfordringene som vi som kommune står over for. Stikkordene her blir Samferdsel og anbudsproblematikk, sykehusstruktur og nedlegging av statlige funksjoner.

Onsdag kveld klokken 20.00 vil det bli arrangert et åpent møte i Kulturhuset på Leland. Ola Elvestuen vil her blant annet kort orientere om Venstres situasjon i Stortinget og samarbeidsavtale

n med den blåblå regjeringen og Venstres syn på Kommunereformen. Møtet er åpent for alle, og ikke bare for Venstremedlemmer.

– Men jeg har jo et håp og et ønske om at vi til dette kommunevalget skal kunne klare å stille en Venstre-liste også i Leirfjord, avslutter Hanne Nora Nilssen.

Ola Elvestuen har siden 2008 vært nestleder i Venstre. Han har jobbet som byråd for miljø og samferdsel i Oslo siden 2011 og fram til at han ble valgt inn på Stortinget for Oslo i 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**