Charles Franklin

Charles Franklin bor i Vormsund og er adjunkt ved Nes Videregående Skole. Han er utdannet innen politikk med spesialisering i internasjonal politikk og underviser samfunnsfag, engelsk og fransk. Charles Franklin er Nes Venstres 10. kandidat ved kommunestyrevalget 2015.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Charles Franklin

Foto: Åse Birgitte Skjærli

Charles Franklin bor i Vormsund og er adjunkt ved Nes Videregående Skole. Han er utdannet innen politikk med spesialisering i internasjonal politikk og underviser samfunnsfag, engelsk og fransk.

Charles har jobbet i the House of Commons (Stortinget) i Ottawa som politisk rådgiver og taleskriver for det Liberale Party of Canada. Deretter flyttet han til Paris og jobbet som Head of Division i the International Chamber of Commerce (ICC), verdens forretningsorganisasjon hvor han hadde ansvar for ICCs politikk rundt Multinational Enterprises and International Investment. Deretter var han politisk ansvarlig for Europe, Midtøsten og Afrika regionen for en av verdens største telekommunikasjonsprodusenter. I 2006 ble han bedt å sette opp Avayas kontor i Oslo som Admin. Dir.

I tillegg til sin rolle som lærer driver Charles også sin egen konsulentvirksomhet innenfor kontakt senter effektivisering og bedre kundeservice.

Charles er født og oppvokst i Canada men har familie i Norge. Charles er gift og har fem barn. Han har vært aktiv i de siste årene med å sikre Lillerommens fremtiden gjennom aktivitetene i Lillerommens Venner.

I politikk er Charles opptatt av miljø, utdanning, næringslivet i Nes og vil bruke sin erfaring til å tiltrekke flere virksomheter til å etablere seg her i Nes.

Kontaktinformasjon: E-post: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**