Svømmehallentreprisen er lyst ut!

11. november 2014 vedtok Nes kommune å bygge svømmehall. Nå ligger forespørselen ute på Doffindatabasen. Dette er godt nytt for fremdriften i saken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Svømme

Foto: Microsoft

Kontrakten er lyst ut som totalentreprise, tilbud med forhandling 4. februar 2015. Alternative tilbud til beskrevet løsning vil bli vurdert. Dette er i tråd med kommunestyrevedtaket og gir kommunen anledning til å forhandlefrem riktig pris på riktig løsning.

Kontrakten er over terskelverdi og må derfor i henhold til regelverket ligge minimum 45 dager på Doffin. Vi må derfor vente i spenning til 25. mars kl 12:00 for å få vite hva utgangspunktet for forhandlingen er.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**