Grønn gnist over Bodø

Nominasjonsmøte i Bodø har mandag 16.februar 2015 valgt ei god liste full av flinke folk og gode navn. Toppkandidat er Ida G Johnsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Ida G. Johnsen

Ida G. Johnsen
Foto: Jo Straube

– Jeg er glad og ydmyk over å være valgt på 1ste plass på lista. Og jeg er motivert og klar for å gjøre en jobb for Venstre i Bodø, sier nyvalgt toppkandidat Ida G. Johnsen.

Bodø trenger et sterkt Venstre som kan jobbe for et grønt skifte i fylkeshovedstaden. Venstre må jobbe for å koble miljøsak og næringsutvikling, sånn at kreftene i samfunnet drar i lag og skaper grønn vekst. Venstre må legge til rette for at det lønner seg å ta grønne valg, for folk, for næringsliv og for kommunen. Venstre skal sikre at miljø og klima alltid er et tema i kommunens beslutninger, og Venstre skal jobbe frem ei grønn byutvikling.

Venstre skal være et grønt gnagsår for alle som prøver å snike seg unna disse perspektivene, og Venstre skal være en grønn gnist for alle som vil være med på å drive frem det grønne skiftet i Bodø.

Venstre er en viktig motvekt på borgerlig side, og vi har perspektiver som vi er alene om å ha. Venstre hegner om åpenhet, om mangfold og om et liberalt grunnsyn som setter folk, og ikke systemer, først. Venstre skal være en stemme for de som ikke blir hørt, alle våre listekandidater skal være ombud for borgeren. Alle skal vite at det er åpne dører og ingen terskler for å komme og snakke med oss. Og våre listekandidater må ut å snakke med folk, de må oppsøke kunnskap for å kunne jobbe frem konkret politikk og resultater. Slik skal vi bygge tillit til våre velgere.

– Politikk handler ikke bare om å synse og mene, det viktigste er tross alt å gjøre, utdyper første kandidat Ida G. Johnsen.

Venstre skal søke makt, og Venstre skal søke samarbeid for å få gjennomslag for de sakene som er viktig for oss. Venstre er et sentrumsparti, og det er verdens beste utgangspunkt for å få flertallet med oss. Bare da kan Venstre sikre resultater og god, liberal og grønn politikk. Og jo større Venstre er, jo bedre blir selvfølgelig Bodø.

Venstre skal gå til valg på sin politikk: på grønn byutvikling, på kvalitet og satsing på skolan, på å tørre å prioritere mer til de som trenger det mest, på å dyrke mangfoldet i kultur- og næringsliv, og på å sikre større åpenhet i politiske prosesser

Venstre har ikke én sak som skal vinne valget for oss, valget må Venstre vinne med knallhard jobbing. Alle listekandidatene må være tydelig på vår politikk og løfte frem Venstres perspektiver overalt hvor de mangler. Våre kandidater må gjøre oss fortjent til tilliten Venstre trenger fra velgerne for å ta Bodø inn i ei grønn, liberal og felles fremtid. Og velgerne skal vite at stemmer de på Venstre, får de mye politikk igjen for stemmen sin.
Vi er 33 kandidater som er klar for å jobbe for Venstre i Bodø.

– Jeg er klar for å være både gnagsår og gnist, og for å jobbe frem det grønne skiftet og skape grønn vekst i Bodø. Venstre skal gjøre Bodø bedre, avslutter ordførerkandidat Ida G. Johnsen.

Venstre er klar for å vinne valget!

Den komplette kandidatlisten er som følgende:
1 Ida Gudding Johnsen
2 Terje Cruickshank
3 Andreas Thommesen
4 Ingrid Bay-Larsen
5 Iramghan Malik
6 Børge Einvik
7 Eli Skintveit
8 Tommy Bjørnødegård
9 Bjørg Helene Jensen
10 Per Oluf Dalhaug
11 Majken Paulsen
12 Geir Tømmerberg
13 Lars Petter Rekkedal
14 Vibeke Linn Engmo
15 Arne Ludvig Faaren
16 Monica Akseth Eggesvik
17 Geir Allan Martinussen
18 Stian Molvik
19 Benedicte Andreassen
20 Tor Tryggestad
21 Håvard Olafsen
22 Hanne Kristin Breivik
23 Trond Wiggo Anderssen
24 Trond Danielsen
25 Åshild Opøyen
26 Geir Alvin Jensen
27 Ernst Frantzen
28 Natallia B Hanssen
29 Bjørn Håvard Stamnes
30 Konrad Grongstad
31 Kirsten Limstrand
32 Ellen Kjellmo
33 Turid Høyersten Holm

 

Våre kandidater går til valg på følgende program 2015-2019

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**