Bli med!

Foto: Peder L. Hauge

Her finner du informasjon om medlemskap i Bergen Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

Det fins mange måter å være medlem av et politisk parti. Mange velger å betale kontingent hvert år og følger ellers med på Venstre når det passer og når de har lyst. Andre deltar på få eller mange aktiviteter. Noen påtar seg også verv i lokale styrer eller stiller til valg på Venstres liste. Dersom du vil være med å påvirke Venstres politikk er det mulig uansett om du er aktiv eller ikke.

Bli medlem

Hvis du ikke er medlem er første steg for mange å melde seg inn. Selv om du ikke er medlem er du hjertelig velkommen på våre åpne medlemsmøter og introduksjonsmøter vi arrangerer med jevne mellomrom.

Meld deg inn i Bergen Venstre

Betal kontingent

For å bli og fortsette å være medlem av Venstre må du betale kontingenten hvert år. Kontingentkravet sendes ut i januar hvert år per brev og epost. Usikker på om du har betalt kontingent? Det kan du sjekke på din side eller send en epost til [email protected] og spør.

Kontingentsatser

  • Vanlige medlemmer: 535,- (Ved innmelding er det kun 300 det første året man er medlem)
  • Studenter og andre med behov for redusert kontingent: 150,-

For å velge kontingentsats gjør du dette under «Medlemstype» på din side.

Min side

Her kan du se og endre informasjonen Venstre har om deg, navn, adresse, epost, hvilke aktiviteter du er interessert i å være med på og litt mer.

Slik fremmer du en politisk sak

Som medlem i Bergen Venstre er du også med på å endre Venstres politikk. Selv om man som medlem ofte er enige i mye av Venstres politikk, er det få som er enige i alt. Gjennom å delta i debatter i sosiale medier, i møter og fremme forslag er du med på å endre hva Venstre mener.

Facebook

Følg Bergen Venstre på Facebook for oppdatering av viktige politiske saker og motta invitajoner til arrangementer! De ulike bydelslagene har også egne sider.
I tillegg har vi sammen med Hordaland Venstre en intern facebookgruppe der du kan delta i interne debatter og diskusjoner. Send melding til Bergen Venstre på Facebook, så legger vi deg til.

Nyhetsbrev

Bergen Venstre sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom. Vi skriver om aktuelle saker i Bergen, hva Venstres representanter i byrådet og bystyret holder på med, og sender ut informasjon om aktiviteter og arrangementer du kan delta på.

Slik kan du bidra i valgkampen

Valgkampen for 2019 er straks i gang. Våren 2019 vil vi begynne med stands, dørbank og andre aktiviteter for å nå velgerne i Bergen. Valgkampen er en stor laginnsats, og i Bergener det aktivitet hver dag i den korte valgkampen, som du kan være med på. I tillegg trenger vi penger å drive valgkamp for, og gjerne enda flere medlemmer. Her ser du hvordan du kan bidra i valgkampen. Meld deg som aktivist idag, og bli med på å påvirke valgresultatet i Bergen.

Melder du deg som aktivist eller frivillig kontakter vi deg for å gjøre konkrete avtaler.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**